25n
25N
25N

Avecal col·labora en la fabricació de material de protecció sanitària per a la Generalitat Valenciana

Avecal col·labora en la fabricació de material de protecció sanitària per a la Generalitat Valenciana
23/03/2020 -

L’Associació Valenciana d’Empresaris del Calçat (Avecal) ha emés una circular per a informar i coordinar la participació dels seus socis en la fabricació de material de protecció sanitària amb la qual donar resposta a l’escassetat que existeix a conseqüència de la pandèmia del coronavirus.

La patronal ha posat en marxa aquesta iniciativa després de rebre nombroses crides d’empreses associades que volien oferir la seua capacitat productiva per a elaborar materials sanitaris o facilitar contactes de proveïdors d’altres sectors per a preparar aquests articles sanitaris, ha informat Avecal aquest dilluns.

D’aqueixa manera, des de la patronal del calçat de la Comunitat Valenciana s’han realitzat diverses gestions amb la Conselleria de Sanitat perquè aquesta col·laboració es canalitze a través d’aquest organisme, de manera que els productes fabricats complisquen amb tots els requisits tècnics necessaris.

Les empreses interessades a col·laborar en aquesta acció han de contactar amb el Servei d’Aprovisionament de la Conselleria de Sanitat Universal en el correu electrònic ccompras_san@gva.es.

Una vegada rebut, des de la Conselleria s’informarà les empreses sobre el procediment que han de seguir. La Generalitat ha facilitat les fitxes tècniques dels materials necessaris amb les característiques de dos tipus de bates i dos tipus de mascaretes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − un =

bombers
Valencia activa