25n
25N
25N

Avancen les obres de reforma de la façana de la Casa de la Cultura de Torrent

Avancen les obres de reforma de la façana de la Casa de la Cultura de Torrent
21/10/2020 -

La reforma de la façana de la Casa de la Cultura arriba a la seua recta final en el qual ha sigut una aposta de l’Ajuntament de Torrent per a millorar la imatge de l’històric edifici.

“Aquests canvis suposaran una millora en la comoditat dels usuaris, ja que es potenciarà l’aïllament tant tèrmic com acústic de l’edifici, especialment per a aquells i aquelles que fan ús de les biblioteques”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Així, les finestres i portes dels balcons que recauen tant al carrer Sagra com a la Plaça Major estan sent substituïdes per unes noves més consistents, ja que es trobaven deteriorades a causa de l’aigua i el vent. Aquestes noves finestres augmentaran les condicions d’eficiència energètica en millorar la qualitat de l’aire de l’interior de les sales de lectura i treball.

Al pati interior de llums s’està procedint a la instal·lació de finestrals d’alumini de doble vidre, substituint els antics finestrals de ferro.

Per part seua, en la façana principal que dona a la Plaça Major, mantenint l’actual paleta de colors, s’està procedint a la millora estètica duent a terme tant la pintura de la mateixa com el pintat de la serralleria i la millora mitjançant vernissos de les portes principals de la planta baixa.

Amb un pressupost de 68.244 euros, aquesta actuació està emmarcada en el programa ‘Estalviar per a invertir’ del fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pertanyent al superàvit de l’exercici de 2019, i està prevista que finalitze a la fi del mes de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quatre =