25n
25N
25N

La vacunació massiva de personal docent i no docent continua a bon ritme a Gandia

Els dies 26 i 27 de març s’ha vacunat a 2.622 persones en les instal·lacions del Museu Faller

La vacunació massiva de personal docent i no docent continua a bon ritme a Gandia
01/04/2021 -

El secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler, i la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés, acompanyats per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, diversos membres de govern municipal i representants del Departament de Salut de Gandia, han visitat aquesta vesprada el centre de vacunació instal·lat al Museu Faller.
Un espai on els dies 26 i 27 ja han estat vacunades 2.622 persones a un ritme aproximat de 160 persones per hora.

Després de la visita, Concha Andrés ha declarat que “estem vivint un moment clau com és la vacunació de la població valenciana. Un procés que realitzem a través de 25 punts distribuïts per la Comunitat i que suposa l’inici de la gran esperança per combatre la pandèmia”.

La secretària autonòmica va aprofitar la seua intervenció per a informar que la pròxima setmana començarà la vacunació per trams d’edat i que es procedirà a la vacunació de persones de 64 i 65 anys amb la vacuna d’Astra Zeneca.

“Estem a l’espera que les farmacèutiques complisquen els seus compromisos i ens envien tot el que havia previst per poder fer extensiu aquest procés a tota la població. Tot el Consell està implicat amb aquesta campanya i esperem en uns mesos disposar d’una immunitat prou àmplia per a parlar d’un espai segur” va explicar Andrés qui ha volgut agrair al món faller la seua implicació amb aquest procés.

Per la seua banda, Miguel Soler ha incidit que “des de principi hem treballat conjuntament per garantir que el procés de vacunació de les més de 146.000 persones relacionades amb l’educació siga un èxit. En molt pocs dies hem aconseguit vacunar bona part del personal lectiu i no lectiu i ho hem fet sense alterar el normal funcionament de les classes” “Amb aquesta vacunació augmentem encara més la seguretat a les aules al temps que garantim el dret a la salut i a l’educació”.

Finalment, Diana Morant ha declarat que “estem davant la fase més esperançadora de totes. Fa un any el problema era protegir al personal frontera, persones que es van sacrificar pel bé de tots i ara són les que estan rebent la vacuna de manera prioritària perquè són els que estan més exposats” va declarar l’alcaldessa qui ha volgut agrair al sector sanitari i educatiu “el treball estoic que han realitzat per a garantir els drets bàsics”.

L’alcaldessa també vull agrair al Consell que sempre tinga en compte a Gandia i que durant tota la pandèmia el contacte haja estat pròxim per “poder garantir malgrat tots els pesars, que la ciutat no s’ature i que se seguisca invertint per aconseguir que les ciutats puguem oferir millors serveis públics a la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 17 =