25n
25N
25N

Avança el pla de pacificació del trànsit als municipis del sud de València

Avança el pla de pacificació del trànsit als municipis del sud de València
22/04/2019 -

El pla de pacificació de trànsit coordinat i executat des del servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, a petició de l’Alcaldia de Forn d’Alcedo i consensuat amb l’Ajuntament de Sedaví, inclou diverses accions de senyalització en l’entorn d’aquests municipis del sud de València.

Es tracta del carrer de l’Assagador de la Torre on s’han pintat, durant aquesta darrera setmana, dos passos de vianants a l’altura dels carrers de Guadalquivir i Camí Forn d’Alcedo, protegits, al seu torn, per quatre reductors de velocitat. A més, s’ha instal·lat un altre reductor més pròxim a l’entrada a aquest mateix carrer des de la V-31.

Cal tenir en compte que per aquesta carretera de doble sentit que uneix Forn d’Alcedo amb Sedaví es registra bastant trànsit, tant de vehicles com de transeünts, a causa de la quantitat de naus i empreses que alberga i, no obstant això, fins al moment no comptava amb cap pas o itinerari de vianants segur.

Per a completar aquesta actuació integral s’han delimitat itineraris per a vianants a ambdues bandes de la via que donen continuïtat als dos nous passos. També s’ha ampliat la mitjana de la calçada estretint els carrils de circulació per a calmar el trànsit rodat, i s’ha creat un altre nou pas de vianants en l’encreuament de Camí Forn d’Alcedo amb l’avinguda dels Treballadors, que compta també per primera vegada amb un pas de vianants.

TAMBÉ EN AVINGUDA D’EUROPA

Aquestes mesures de millora del trànsit es completaran pròximament amb la instal·lació d’altres quatre reductors de velocitat a l’avinguda d’Europa, concretament al tram que discorre paral·lel a la V-31.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
el puig