25n
25N
25N

Avança el Pla Especial de Natzaret Est

Alcaldia organitza una reunió tècnica amb les parts implicades per tractar les al·legacions al projecte buscant el màxim consens

Avança el Pla Especial de Natzaret Est
26/02/2020 -

L’anomenat “Pla Especial de l’Àrea Sud 1 Port” està ara en la fase d’al·legacions que ha de resoldre l’Ajuntament de València. L’objectiu de la trobada és donar resposta des del diàleg amb les parts implicades.

Aquest matí s’ha celebrat en la Casa Consistorial una reunió de caràcter tècnic convocada per Alcaldia per tal d’abordar el Pla Especial de l’Àrea Sud 1 Port. A ella han acudit representants de les regidories de Desenvolupament i Renovació Urbana, així com de Mobilitat Sostenible. També de la Generalitat, de l’Autoritat Portuària, del Levante UD, així com les associacions veïnals de Natzaret.

Aquest Pla Especial contempla la construcció de noves infraestructures en la zona com ara una ciutat esportiva, el definitiu Parc de Desembocadura i una zona terciària de la qual s’ha acordat revisar el disseny i la volumetria amb un estudi de detall. També s’han plantejat solucions de mobilitat alternatives per tal de garantir l’accés preservant els camins d’horta i evitant molèsties al veïnat pel trànsit en els vials del barri.

L’Ajuntament aposta pel màxim consens en la consecució del projecte, i per això està coordinant les tasques de gestió amb les parts implicades. Es tracta així d’avançar en els terminis per a donar el tret d’eixida a aquest pla que suposarà habilitar nous espais esportius i verds en el barri per complir amb una demanda històrica del veïnat per la dignificació de les seues infraestructures i dotacions públiques. El Consistori té previst la seua aprovació provisional en el Ple municipal del pròxim mes d’abril. A partir d’eixe moment, entre altres accions, es convocarà un concurs d’idees per al Parc de Desembocadura amb un estudi d’eixida del riu a la mar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 20 =