25n
25N
25N

Avança la construcció del nou Palau de Justícia de Llíria

Avança la construcció del nou Palau de Justícia de Llíria
25/06/2020 -

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha sol·licitat aquesta setmana la llicència d’obres per al projecte del nou Palau de Justícia de Llíria. D’aquesta manera, al llarg d’enguany, s’iniciaria la construcció d’aquesta seu judicial, tan reivindicada pels professionals que treballen en ella. Amb una inversió de 17 milions d’euros, està previst que el termini d’execució dels treballs siga de 24 mesos.

El nou Palacio de Justícia de Llíria, inclòs en el Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana, es realitzarà en una parcel·la de 2.050 metres quadrats, situada al costat del centre Multiusos i enfront dels actuals jutjats.

S’ha dissenyat una construcció en altura, funcional i eficient energèticament, que substituirà a les dependències actuals distribuïdes actualment entre un edifici dels anys 80, una planta baixa llogada i el centre Multiusos que acull l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte.

D’aquesta manera, l’alcalde Manolo Civera ha assenyalat que “prompte podrà veure la llum aquest projecte tan important per al partit judicial de Llíria, per a albergar de forma adequada els set jutjats i la resta serveis actuals, així com futures ampliacions, i que permetrà als professionals del Palau de Justícia treballar en les condicions d’espai òptimes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 4 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa