25n
25N
25N

Avanços en la construcció de l'esperat centre de salut de Malilla

Ja s’ha aprovat la cessió d’una parcel·la situada entre els carrers Malilla i Bernat Descoll

facebook.com/AvvMalilla

Avanços en la construcció de l'esperat centre de salut de Malilla
29/01/2018 -

Els veïns de Malilla porten anys reivindicant la construcció d’un centre de salut. Així, el passat mes de novembre, des de l’associació van organitzar una de les manifestacions més sonades per a reclamar l’esperat centre, que havia d’haver-hi estat actiu des de fa ja dos anys. I és que l’ambulatori de Malilla, que té una capacitat de 6.000 cartilles, actualment atén al voltant de 32.000. Una situació insostenible, que no garanteix als veïns del barri una atenció sanitària de qualitat.

Des de l’Ajuntament de València ja van anunciar que a partir de gener d’enguany, finalment, la cessió del terreny a la Generalitat Valenciana seria una realitat. I tot apunta que les peticions dels veïns podrien complir-se prompte. D’aquesta manera, i després de l’aprovació en la Junta de Govern Local, les portaveus Sandra Gómez i María Oliver van informar que ja s’ha executat la cessió, per part del Consistori a la Conselleria de Sanitat, d’una parcel·la de 2.430 metres en la qual es construirà en centre de salut de Malilla.

Així, aquesta parcel·la, que compta amb un pressupost d’execució que ascendeix a 2,3 milions d’euros, està situada entre els carrers de Malilla i Bernat Descoll. I encara que és cert que des de la Conselleria de Sanitat han de donar el vistiplau a la parcel·la perquè s’utilitze per a la construcció de l’esperat centre de salut, tot apunta al fet que els treballs podria començar al llarg d’enguany.

El projecte del centre de salut de Malilla ja estava pendent d’executar-se en l’etapa de l’anterior govern valencià, que situava el centre en l’Avinguda Ausiàs March. Finalment, l’actual govern ha decidit que es construïsca en el carrer Bernat Descoll, amb l’objectiu que els veïns comptaren amb un servei més pròxim. Ara, i resolt el problema de la cessió del sòl, els veïns esperen amb impaciència que comence la licitació del projecte de construcció.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − cinc =

museo etnologia
ficcions 2019-2020