25n
25N
25N

El Centre de Salut Parc Central de Torrent: més prop de ser una realitat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha licitat les obres del nou espai sanitari que descongestionarà l’atenció primària i ampliarà els serveis

El Centre de Salut Parc Central de Torrent: més prop de ser una realitat

El Centre de Salut Parc Central de Torrent comença a prendre forma i avançar en la seua construcció. Així ho ha celebrat aquest matí l’alcalde de la ciutat, Jesús Ros, que ha fet valdre l’impacte que tindrà aquest nou espai per als veïns i veïnes, especialment en aquest moment en el qual l’atenció primària està molt més saturada per la pandèmia de la COVID-19.

Segons ha assenyalat en roda de premsa, fa uns dies la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, liderada per Ana Barceló, va demanar al consistori la llicència d’obres per a habilitar els locals en els quals se situarà el futur centre de salut. A partir d’eixe moment, la seua construcció dependrà de la Generalitat.

En concret, l’alcalde ha recordat que el Centre de Salut Parc Central tindrà huit consultes de medicina familiar, quatre consultes d’infermeria, àrea d’extraccions (amb sala d’extraccions amb 3 llocs d’extracció i sala de tractaments, inclòs un box d’observació) i una àrea de Pediatria (amb dues consultes de Pediatria i una d’infermeria)

D’altra banda, tindrà una àrea Maternal, amb consulta de matrona, sala d’educació sanitària, magatzem i vestuari, així com un espai perquè les dones embarassades puguen realitzar gimnàstica. A més, tindrà una àrea administrativa amb dos despatxos de coordinació, una sala de juntes, biblioteca, sala d’estar i vestuari per als i les professionals sanitàries del centre.

Per al nou centre s’habilitaran uns locals situats al carrer Montreal, 76, cantonada amb el carrer Atlanta, 95, cedits per l’Ajuntament de Torrent. La superfície dels locals és de 1.067 metres quadrats (455 metres en planta baixa i 611 metres en la primera planta).

Com ha indicat Ros, aquest centre de salut complirà dos objectius: alleujar la càrrega assistencial de l’ambulatori El Vedat i Pintor Ribera i “acostar l’assistència sanitària als veïns i veïnes d’aquesta zona de la ciutat de Torrent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − sis =