25n
Orgull
Orgull

Avacu alerta sobre les ofertes "no tan avantatjoses" dels col·leccionables i aconsella informar-se sobre el preu total

Avacu alerta sobre les ofertes "no tan avantatjoses" dels col·leccionables i aconsella informar-se sobre el preu total
29/08/2019 -

L’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (Avacu) ha alertat als ciutadans sobre les ofertes “que poden no ser tan avantatjoses” dels col·leccionables per lliuraments, que tornen als quioscos al setembre, i ha aconsellat que els consumidors s’informen sobre el nombre total de lliuraments i del preu final.

L’entitat ha explicat que, amb el final de les vacances d’estiu, tornen els col·leccionables per lliuraments, en els quals multitud de productes s’ensenyoreixen dels quioscos amb “interessants ofertes de llançament que, a vegades, amaguen ofertes que poden no ser tan avantatjoses”, ha assenyalat Avacu en un comunicat.

En aquest context, ha aconsellat als interessats que s’informen de si “realment els resulta beneficiós” i tinguen en compte tot el relacionat amb aquest tipus de col·leccions, ja que ha alertat que el primer fascicle i els dos o tres següents “solen tindre preus especials de llançament, però els posteriors s’encareixen significativament“.

Per això, ha recomanat conéixer el nombre total de lliuraments i el preu d’aquestes per a “valorar el preu de la col·lecció completa i estudiar si val la pena”.

A més, ha destacat la importància de la periodicitat dels lliuraments i el temps que costarà completar-la, ja que “per a una col·lecció de periodicitat setmanal podríem tardar més d’un any a acabar-la” i en la majoria de col·leccionables no s’indica el nombre total de lliuraments, per la qual cosa el consumidor haurà de dirigir-se a la mateixa editorial o a la pàgina web d’aquesta.

En la mateixa línia, ha advertit que, en alguns casos, la col·lecció es completa amb extres com a expositors, maletins o peces especials, que tenen un preu major al dels fascicles normals, amb el que el cost total dels lliuraments pot veure’s incrementat.

També ha assenyalat que en algunes col·leccions els editors poden modificar algun dels elements de la col·lecció per un altre de similars característiques i interés i ha recomanat a l’usuari que analitze si pot resultar més econòmic adquirir la col·lecció completa directament en qualsevol altre establiment i no per lliuraments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =