25n
25N
25N

Auxiliadora Borja, primera degana del Col·legi d'Advocats de València

Auxiliadora Borja, primera degana del Col·legi d'Advocats de València
06/12/2018 -

La lletrada Auxiliadora Borja Albiol és la nova i primera degana del Col·legi d’Advocats de València, després de la jornada electoral celebrada aquest dimecres, en la qual va aconseguir un total de 946 vots, que equivalen a 1.777 suports. La participació per a aquestes eleccions en la qual s’ha renovat parcialment la Junta, ha sigut del 20,39 per cent dels col·legiats.

Així ho ha donat a conéixer en la matinada d’aquest dijous l’ICAV, una vegada acabada la jornada electoral. La Junta de Govern i les mateixes candidatures presentades –a més de Borja aspiraven al càrrec de degà Héctor Paricio, Rebeca Lino i Jorge Muñoz– han expressat el seu agraïment i enhorabona als col·legiats “per la participació i l’ambient” en el qual s’ha desenvolupat la jornada.

En la nova junta de la degana Borja, que substitueix en el càrrec a Rafael Bonmatí, també figura una dona com a vicedegana: Ángela Coquillat. Com a diputat primer està Juan Gómez Subiela; tercer, Daniel Morata Sánchez-Tarazaga; cinqué, Guillermo Duyos Lledó; seté, Jorge García-Gascó Lominchar; nové, Josep Julià Pascual Llopis i onzena, Gracia Guillem Carrau.

Borja és experta en Dret laboral, Seguretat Social i Assessoria Jurídica d’empreses, i es va incorporar a l’ICAV en 1982, any en el qual es va llicenciar en la Universitat de València amb l’especialitat de Dret d’empresa. Així mateix, és Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat d’Ergonomia i Psicologia Aplicada i Gestor Administratiu no exercint.

La candidatura de Borja es va presentar amb el lema ‘És el teu col·legi, expliquem amb tu’, i amb un programa amb els objectius, entre altres, de millorar les polítiques de reducció de quotes; prestar ajuda a companys de mitjans i xicotets despatxos mitjançant accessos a noves tecnologies i recolze en la reducció de costos; donar “protecció i empara” davant l’arbitrarietat; implantació i desenvolupament d’una APP de comunicació directa amb l’ICAV o fomentar la participació.

Així mateix, plantejaven promoure mesures de conciliació de la vida professional i familiar, impulsar la formació contínua i en línia; proporcionar proximitat i transparència en la gestió del col·legi; ampliar serveis col·legials i afavorir als lletrats que presten torn d’ofici i implementar des de les dependències de l’ICAV la videoconferència amb els justiciables interns en presons.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 9 =

bombers
CCCC
Valencia activa