25n
25N
25N

L'Autoritat Portuària de València inverteix 2,1 milions d'euros en el port de Gandia per a la seua modernització

L'Autoritat Portuària de València inverteix 2,1 milions d'euros en el port de Gandia per a la seua modernització
13/05/2020 -

L’Autoritat Portuària de València (APV) invertirà 2,1 milions d’euros en el port de Gandia dins del seu pla d’inversions. Així ho va anunciar ahir l’ens portuari del qual forma part l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en qualitat de membre del Consell d’Administració de l’APV.

Els treballs permetran la millora de la capacitat portant del moll Serpis en el port de Gandia. Les obres de reforç d’aquesta infraestructura tenen un termini d’execució de huit mesos, per la qual cosa es preveu que estiguen finalitzades durant el primer trimestre de 2021. Aquesta adjudicació suposa una aposta de futur pel desenvolupament del port de la capital de la Safor, ja que li permetrà la substitució de les actuals grues per altres de major potència. Actualment, les dues grues situades en el moll Serpis tenen una capacitat de càrrega d’1,5 tones, la qual cosa limita les prestacions del recinte. Les obres que s’escometran permetran la instal·lació de grues més modernes i capaces de treballar amb càrregues de fins a 40 tones i amb un abast de fins a 33 metres, la qual cosa permetrà ampliar les prestacions i l’agilitat del port.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha valorat positivament aquesta notícia. “Es tracta d’una important inversió de més de dos milions d’euros que permetrà reactivar l’ocupació en l’entorn així com millorar la capacitat del recinte gandienc” i ha explicat que, malgrat la situació provocada per la crisi sanitària “no ens hem detingut i continuem buscant aliances i inversions d’altres organismes i institucions perquè no eixirem d’aquesta crisi amb fórmules fracassades d’austeritat. Cal invertir des de les administracions públiques i apostar pels nostres sectors productius”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =