25n
25N
25N

Els millors jugadors de billar a 3 bandes es disputen el títol autonòmic a Gandia

Els millors jugadors de billar a 3 bandes es disputen el títol autonòmic a Gandia
20/08/2020 -

Divendres que ve es disputa a Gandia en les excel·lents instal·lacions del Xef Amadeo Gandia, la Fase Final de l’autonòmic absolut i júnior a 3 bandes. Els guanyadors es proclamaran Campió Autonòmic Absolut i Campió Autonòmic Júnior de la temporada 2019-2020 i en la modalitat de 3 bandes, modalitat regna del billar de carambola.

Com tots sabem la temporada ha sigut irregular amb la COVID, hi ha hagut molts canvis de calendari i suspensions. Aquests esdeveniments estaven previstos per al mes de juny, que és final de temporada normal. Des de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana s’ha hagut de fer una gran remodelació del calendari amb dates i instal·lacions possibles per a la realització d’esdeveniments, amb la finalitat de poder acabar algunes de les competicions ja encetades.

Gandia, amb el seu club de billar, té unes instal·lacions adequades per a poder fer les competicions, amb un compliment de totes les mesures de prevenció, respectant escrupolosament el protocol de seguretat i control de la transmissió de la COVID, fins i tot les que han entrat en vigor a partir del 18/08/20; amb els aforaments restringits, les distàncies de seguretat establertes i l’ús obligatori de la mascareta, a banda de totes les mesures de neteja i desinfecció de la sala ja establertes des del mes de maig on el Chef Amadeo Gandia BC va obrir novament les seues portes.

Respecte de l’absolut, un total de 16 jugadors es disputaran el títol de Campió Autonòmic absolut a 3 bandes, aquests 16 jugadors corresponen als 16 primeres classificats (s’han guanyat el dret de disputar la Fase Final), del circuit valencià de billar a 3 bandes.

Cal dir que hi haurà representació de jugadors locals del Chef Amadeo Gandia i que a més a més tenen opció de poder estar las lloc de privilegi. Estem parlant dels gandians Paco Estruch (6é) i Jose Ramón Fuster (16é) i el vilallonguer Jose Luis Pascual (9é).

Respecte del júnior seran 4 jugadors en un encreuament en semifinals i final qui dilucidarà qui es converteix en Campió Autonòmic Júnior a 3 bandes. Cal indicar que també són els primers classificats del circuit valencià Sub-21 els que tenen el dret de jugar aquesta Fase Final.

Horaris i lloc de celebració, serà en els locals del Chef Amadeo Gandia BC del carrer Miramar, encara que amb l’aforament restringit amb el següent horari:

• Divendres a les 16:00 i 18:00: Absolut 1/16 Octaus.
• Dissabte. Quarts a les 10:00. Absolut 1/4 Quarts. Semifinals Absolut i Júnior a les 12:00. Final Absolut i Júnior a les 16:00Absolut. Cloenda a les 18:00.

Cal informar també que l’esdeveniment serà retransmés per streaming pel canal de Youtube de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, dispositius que estan instal·lats de forma permanent al club gandià de forma permanent des de ja fa alguns anys.

Les instal·lacions del Chef Amadeo Gandia seran les que acaben la temporada 2019/2020 i les que comencen la temporada 2020-2020, amb una sèrie d’esdeveniments programats, que vos indiquem a continuació:

TEMPORADA 2019-2020

• 23/08/2020 Final Autonòmica absoluta i Júnior de 3 bandes.
• 29/08/2020 Final Autonòmica de clubs Lliga Autonòmica Divisió d’Honor.
• 30/08/2020 Campionat Autonòmic a lliure Sub-15.

TEMPORADA 2020-2021

• Del 25 al 27 de setembre Open XV Ciutat de Gandia-Chef Amadeo Gandia (Versió Autonòmica).
• Del 28 de setembre al 4 d’octubre GRAN PREMIO DE ESPAÑA – XV Ciutat de Gandia-Chef Amadeo Gandia (Versió Nacional), prova del rànquing.
• Del 5 al 8 de novembre Campionat d’Europa de billar artístic.
• Maig del 2021 Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de billar a 3 bandes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =