25n
25N
25N

L'autobús al vacunòdrom de la Ciutat de les Arts ha donat servei a més de 1.100 persones a l'Horta Sud

El transport amb autobús gratuït ha sigut oferit de manera mancomunada pels ajuntaments de les poblacions veïnes de Catarroja, Albal, Massanassa i Beniparrell

L'autobús al vacunòdrom de la Ciutat de les Arts ha donat servei a més de 1.100 persones a l'Horta Sud
14/05/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja conjuntament amb els consistoris d’Albal, Massanassa i Beniparrell va oferir a la ciutadania un servei d’autobús gratuït al vacunòdrom de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Un servei fletat de manera conjunta i que ha servit per a poder donar una opció de transport a més de 1.100 persones, quan encara manca una setmana més de servei. Així doncs, les noves cites de vacunació per als catarrogins i catarrogines s’oferiran en l’Espai Clara Campoamor de la localitat de l’Horta Sud, d’ací nou dies.

Aquesta setmana de vacunació, que hui finalitza, ha sigut la de major trànsit de viatgers, omplint l’autobús en tots els seus serveis realitzats el dijous, data en la qual més de 700 veïnes i veïns de Catarroja tenien cita per a vacunar-se. En total, durant aquest període de 16 dies, 1.127 persones han pujat a l’autobús rumb al vacunòdrom, sent 710 d’elles en la parada situada enfront de l’Ajuntament de Catarroja.

La setmana pròxima serà l’última en la qual el servei estiga operatiu. Això serà així una vegada que es pose en marxa el centre de vacunació situat en l’Espai Clara Campoamor de Catarroja. Aquest recinte comptarà amb 3 equips de vacunació i totes les mesures de control, seguretat i sanitàries necessàries per a un correcte funcionament del procés que permetrà vacunar a 3 persones cada 3 minuts.

“Una vegada ens van confirmar que el nostre centre de vacunació massiva anava a ser València vam posar en marxa l’operatiu de transport que ja teníem previst per a oferir servei a les persones de Catarroja que així ho precisaren”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa del municipi. “El balanç no pot ser més que positiu, era una necessitat i la població així ha reaccionat utilitzant el servei el qual, ja no va ser precís, gràcies a la gestió municipal per a aconseguir que les persones de Catarroja es vacunen en l’Espai Clara Campoamor”, conclou Jesús Monzó, alcalde de la població de l’Horta Sud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =