25n
25N
25N

Quines línies d'autobús et portaran a la platja aquest estiu?

A partir d’aquest divendres, comencen les línies d’estiu de l’EMT

Bruno Almela

Quines línies d'autobús et portaran a la platja aquest estiu?
29/05/2018 -

S’acosta el bon temps. Les altes temperatures que s’esperen a partir d’aquest moment en la ciutat de València, juntament amb l’arribada de turistes que volen aprofitar el bon clima de la nostra terra, fan que, des de l’EMT, ja engeguen les seues esperades línies d’autobús amb les quals podrem gaudir de les platges de València. I és que, a partir del pròxim divendres, 1 de juny, i fins al 2 de setembre, anar a la platja amb autobús és molt més senzill.

Durant els mesos d’estiu, les platges són el focus de nombrosos esdeveniments festius i culturals. El cinema d’estiu a la llum dels estels, la Nit de Sant Joan o la Nit a la Mar de la Gran Fira són algunes de les activitats que ja s’estan programant en les diferents platges per a aquest estiu, per la qual cosa no és d’estranyar que aquest servei de l’EMT augmente considerablement.

D’aquesta manera, a València Extra, t’informem de quines línies hauràs d’agafar per a anar tant a la platja de la Malva-rosa, com a la platja de Pinedo, la del Saler, El Palmar i el Perellonet i la platja de la Patacona. En total, seran nou línies diürnes i dues línies d’autobús nocturn les que l’Empresa Municipal de Transport ha destinat per a facilitar els desplaçaments dels ciutadans a les platges.

Cabanyal -Canyamelar i Malva-rosa

Línies diürnes:

19, 31, 32, 93, 98, 95 i 99. En el cas de la línia 92, serà a partir del 16 de juny quan entrarà pel Passeig Marítim.

Línies nocturnes:

N1 i N9

Platja de Pinedo

Línies diürnes:

14, 15 i 25

Platja El Saler – El Palmar – El Perellonet

Línies diürnes:

25 (entre en la Platja del Saler)

La Patacona

Línia diürna:

31

A pesar que, durant la temporada d’estiu, l’EMT augmenta la freqüència d’aquestes línies d’autobús, la veritat és que la gran majoria d’aquestes línies també estan disponibles durant tot l’any per a poder visitar les diferents platges de València. I és que el bon clima que es respira fa que qualsevol moment siga ideal per a fer un volt per aquests xicotets paradisos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + divuit =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus