25n
25N
25N

Ontinyent habilita un bus que desplaçarà els ciutadans a la platja de Gandia per 5 euros

Ontinyent habilita un bus que desplaçarà els ciutadans a la platja de Gandia per 5 euros
29/07/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha disposat per als diumenges del mes d’agost un bus extraordinari que permetrà a la ciutadania desplaçar-se a la platja de Gandia a un preu simbòlic de 5 euros. «Els diumenges a la Platja» també inclourà el desplaçament d’un bus amb eixida des de Gandia per acudir a l’entrada de Moros i Cristians ontinyentina el divendres 23 d’agost.

La regidora de Transport i impulsora de la iniciativa, Inma Ibáñez, explicava que “Els diumenges a la platja és un programa amb el qual volem facilitar el transport a la ciutadania fins a la platja, perquè no totes les persones que es volen desplaçar tenen possibilitat, comoditat o independència per a fer-ho. Inclourà un servei de bus amb eixida els diumenges 4, 11 i 18 d’agost i els 1 de setembre, sempre amb eixida a les 9.00 del matí i tornada cap a Ontinyent a les 19.00 hores, temps suficient per a gaudir d’un dia de platja i poder estar en casa còmodament a l’hora de sopar”, explicava. El viatge per persona i dia té un preu simbòlic de 5 euros per persona i dia, incloent-hi els viatges d’anada i tornada, podent adquirir-se ja els tiquets a la Casa de Cultura. Ibáñez assenyalava que “és un projecte pilot que posarem en marxa a manera de prova, però si funciona de cara a l’any que ve podríem estudiar modificacions o ampliacions“, apuntava.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, destacava que la iniciativa “pot afavorir la mobilitat de diferents sectors d’edat, com gent major que no pot conduir o famílies sense grans recursos, però sobretot pensem que pot ser molt útil per als i les joves, als quals els agrada molt la platja i amb aquesta iniciativa tenen la possibilitat de desplaçar-se sense vehicle propi i sense dependre de ningú”, manifestava. La regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia, també incidia en el caràcter sostenible de la iniciativa, “ja que des d’aquest vessant, potenciar el transport públic sostenible en lloc dels vehicles privats suposa una reducció de l’emissió de gasos respecte al que suposaria que les mateixes persones es desplaçaren en cotxe”, apuntava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

lleida 2020
activem alfafar