25n
25N
25N

L'EMT reforça el seu servei d'autobusos per al dia de Tots Sants

S’ha habilitat un servei especial que connecta la plaça de l’Ajuntament amb el Cementeri General

L'EMT reforça el seu servei d'autobusos per al dia de Tots Sants
01/11/2019 -

Milers de persones visitaran, al llarg del dia, els diferents cementeris de València. Per això, des de l’Ajuntament s’ha organitzat un dispositiu especial perquè la jornada de Tots Sants transcórrega sense incidents. Sens dubte, el transport públic sol ser la millor opció per a desplaçar-se per la ciutat cada 1 de novembre. Així, l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha reforçat el servei.

Les línies 9, 10, 18 i 99 han augmentat les seues freqüències de pas per a facilitar el desplaçament de les persones usuàries al Cementeri General de València, amb motiu de la festivitat de Tots Sants. I és que com ha assenyalat el regidor de Cementeris, Alejandro Ramón, “en una jornada on tantes i tantes famílies valencianes visiten als seus éssers estimats resulta fonamental el reforç del servei que ofereixen els autobusos municipals”.

Així mateix, durant tot el dia, s’ha habilitat un servei especial d’autobús que anirà des de la plaça de l’Ajuntament de València fins al Cementeri General; i un altre que connectarà el tanatori fins a l’ampliació del cementeri. L’any passat, prop de 140.000 persones van viatjar en l’EMT en el dia de Tots Sants, i s’espera que, enguany, el nombre d’usuaris es torne a aproximar a eixa xifra.

cementerio-general-fosasPerò, a més, el Cementeri General estrena la nova zona de fosses de les seccions quarta esquerra i setena dreta, que ha buscat “dignificar i condicionar aquesta zona per a donar resposta a una necessitat històrica”, ha apuntat Alejandro Ramón. Unes obres que, a més, han comportat el condicionament dels camins d’accés, i la renovació de l’epicentre de les parcel·les on es troba el monòlit que recorda a les persones represaliades pel franquisme. Ara, les famílies que ho desitgen, podran incorporar també els noms dels seus familiars a unes plaques que se situaran en la secció.

No obstant això, aquesta no ha sigut l’única millora que s’ha dut a terme en els cementeris de València. De fet, no només, al setembre, va arrancar la instal·lació de plaques fotovoltaiques que permetran que el servei municipal de Cementeris s’autoproveïsca, sinó que el 14 d’octubre arrancaven les obres per a condicionar una parcel·la de 342 metres quadrats del cementeri municipal de Benimàmet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 1 =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna