25n
25N
25N

Carlos Fabra en la seua autobiografia: "Quina pena fa un PP que guanyava per majories absolutes i no pot il·lusionar"

Carlos Fabra en la seua autobiografia: "Quina pena fa un PP que guanyava per majories absolutes i no pot il·lusionar"
15/12/2018 -

L’expresident de la Diputació de Castelló i del PP provincial, Carlos Fabra, presentarà divendres que ve el seu llibre autobiogràfic ‘Fabra: ¿Y ahora qué?’, en el qual assegura que li fa pena un PP “que guanyava i guanya eleccions per majories absolutes perquè la gent ens recolzava i ara és incapaç d’il·lusionar els castellonencs i els espanyols”.

En aquesta obra, Fabra repassa tots els temes que durant aquests anys han envoltat la seua figura, des de la presó fins a la seua relació amb els dirigents actuals del Partit Popular. “Una visió d’Espanya, de la Comunitat Valenciana i de Castelló del que fóra màxim dirigent polític durant més de dos dècades”, segons ha apuntat l’editorial, Sar Alejandría, en un comunicat.

El llibre, expliquen, es divideix en dos parts. Una, escrita en primera persona. I l’altra, una “intensa” entrevista de la mà del periodista Jesús Montesinos, en la qual aborda “absolutament tots els temes provincials, autonòmics i nacionals, “des dels més controvertits fins als més íntims”.

“Un llibre ple de polèmica on cadascuna de les paraules té mil significats”, ha apuntat l’editorial. “Quina pena dóna un PP que guanyava i guanya eleccions per majories absolutes perquè la gent ens recolzava i ara és incapaç d’il·lusionar els castellonencs i els espanyols”, assenyala Fabra en el llibre.

La presentació oficial es produirà el pròxim 21 de desembre, divendres, en el Centre Cultural ‘La Bohemia’, de Castelló, a les 19.30 hores.

L’Audiència Provincial de Castelló va condemnar Fabra, al novembre de 2013, a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda Pública, a una multa de 693.074,33 euros i a indemnitzar a Hisenda amb la mateixa quantitat pel total de la quantia defraudada durant els exercicis 1999, 2000, 2002 i 2003 més interessos legals. Uns mesos més tard, al juliol de 2014 aquesta condemna va ser confirmada pel Tribunal Suprem.

Fabra va ingressar a la presó per a complir aquesta pena l’1 de desembre de 2014 després que el Govern acordara denegar la petició d’indult sol·licitada per l’exdirigent ‘popular’. Després d’haver complit la major part de la seua condemna, el passat any Fabra va eixir en llibertat condicional en compliment de l’establit en la Llei penitenciària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

torrent