25n
25N
25N

AUMSA aprova el pressupost de 2021 amb el Pla d'Habitatge com a principal objectiu

AUMSA aprova el pressupost de 2021 amb el Pla d'Habitatge com a principal objectiu
30/10/2020 -

El consell d’administració d’AUMSA, celebrat aquest divendres, ha aprovat el pressupost de 2021 que “està adaptat a la situació provocada per la Covid-19”. A més, s’ha aprovat la modernització del sistema de control d’accessos de l’aparcament del Mercat de Colón. Així ho ha explicat la Vicealcaldessa i responsable de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

El consell d’AUMSA ha aprovat el pressupost de l’empresa per a 2021, un pressupost que preveu una caiguda d’ingressos a causa dels descomptes en els lloguers dels locals del Mercat de Colón, així com a les facilitats de pagament posades a la disposició dels inquilins d’habitatges de la societat. “Des d’AUMSA hem treballat perquè la crisi provocada per la pandèmia no deixe a cap família fora de les seues cases i perquè les persones que tenen el seu negoci en el Mercat de Colón puguen veure compensat amb els descomptes en el lloguer, la baixada d’ingressos per la menor ocupació dels seus locals” ha assenyalat Gómez,

La vicealcaldessa ha destacat que “la prioritat durant aquests mesos ha sigut i està sent atendre a més dels problemes derivats de la crisi sanitària, els de l’emergència econòmica, sumant recursos i esforços per a ajudar a les famílies de la nostra ciutat”. “És el moment d’estar al costat de la ciutadania i posar tots els recursos públics al servici de la recuperació per a no deixar a ningú arrere a la ciutat” ha afegit Gómez.

El pressupost, a més, contempla el tancament de l’aparcament de la plaça de la Reina per les obres de reurbanització, amb la consegüent pèrdua d’ingressos. Pel que, amb tot això, es preveu que els ingressos passen de 7.400.000 € en 2020 a 5.600.000 € en 2021.

D’altra banda, per a l’any 2021, “des de la societat municipal continuarem amb els treballs de la revisió detallada del Pla General de la ciutat, així com finalitzar els treballs de redacció del PEC de Cabanyal”, l’aprovació definitiva del qual serà aqueix mateix any. A més, executarà el PAI Malilla Sud al costat de l’hospital La Fe.

Respecte al pla d’habitatge, en el centre històric es durà a terme la rehabilitació de l’edifici del carrer Sogueros 12, i la construcció d’edificis de nova planta en Fos 7 i 9, Tapinería, i Sogueros 6. En la resta de la ciutat es construiran edificis d’habitatges a Barraques del Figuero 3, Moreres 8 i 21, Hortolanes 1 i en l’avinguda dels Tarongers. “És prioritari avançar en l’ampliació del parc públic d’habitatge per a lloguer assequible per a oferir alternatives a la gent que no disposa de recursos suficients per a llogar un habitatge en el mercat lliure” afirma la vicealcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =