25n
25N
25N

Continua augmentant el nombre d’usuaris de la biblioteca municipal d'Alzira

Continua augmentant el nombre d’usuaris de la biblioteca municipal d'Alzira
30/01/2020 -

La biblioteca municipal d’Alzira ha presentat les dades de la seua activitat anual, en què es reflectix un increment de vora 15.000 usuaris en 2019. Com cada any la biblioteca ha lliurat les dades referides al nombre d’usuaris, llibres i fons documental a la Conselleria d’Educació i Cultura així com al Ministeri de Cultura.

“800 alzirenys i alzirenyes més s’han associat a la biblioteca i fan ús de les nostres dependències municipals. Com ja vam observar el passat 2018, les xifres van en augment, cosa que significa que les activitats programades i els serveis prestats resulten interessants per als usuaris. Volem que la biblioteca siga part activa de la vida de la ciutadania”, assegura el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

Comparativament amb 2018, es pot observar un increment genèric en totes les àrees aportades, llibres i documents adquirits per la biblioteca, donacions, així com préstecs, visites i quantitat de socis.

Pel que fa a l’activitat i serveis de la biblioteca, destaquem l’horari especial en època d’exàmens, quan la sala d’estudi queda completament plena i a més els estudiants ocupen les altres sales destinades a altres usos.

D’altra banda, les activitats lectores han crescut, i han disminuït les visites escolars i les activitats de persones alienes a la biblioteca, ja que com que està ocupada la sala d’estudi en dos moments molt significatius, les presentacions, exposicions i xarrades no poden fer-se per falta d’espai.

Cal també assenyalar que el pressupost no va pujar d’un any a un altre, encara que caldria afegir la subvenció de la Conselleria, que després de molts anys sense ella ha tornat a donar-la a la biblioteca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + dinou =

Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus