25n
25N
25N

Més de 10.000 persones fan ús dels Serveis Esportius de Paterna

La localitat ha duplicat els usuaris d’aquests serveis municipals, dels quals un 58% són dones

Més de 10.000 persones fan ús dels Serveis Esportius de Paterna
04/11/2019 -

Els Serveis Esportius Municipals de Paterna han duplicat, en els últims 4 anys, el nombre de veïns i veïnes que mensualment practiquen activitats esportives aconseguint els més de 4.000 usuaris actius entre abonats del programa +Qvida i socis del programa +Q Esport.

A més, a aquests usuaris se sumen els més de 3.000 esportistes de clubs locals que tenen conveni amb l’Ajuntament i al voltant de 2.000 alumnes i alumnes dels centres escolars que utilitzen les instal·lacions en horari lectiu o participen en competicions escolars, la qual cosa fa un total de 10.000 usuaris estables dels serveis esportius.

Així ho ha anunciat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora qui ha explicat que “des de l’actual executiu hem prioritzat la pràctica esportiva millorant les instal·lacions i obrint nous centres, al mateix temps que hem augmentat la partida de subvencions esportives”.

Només en el passat exercici, l’Ajuntament destine 390.000 euros a subvencions destinades a les famílies més desfavorides, amb descomptes de fins al 100% sobre el preu de les activitats esportives municipals.

Així mateix, s’han millorat les instal·lacions dels centres esportius amb noves sales com la sala d’entrenament del centre de Valterna Nord inaugurada aquest mateix mes.

“Totes aquestes polítiques de foment de l’esport que s’han implementat en el municipi en els últims anys han influït sens dubte que s’haja aconseguit la xifra rècord de més de 4.000 usuaris mensuals actius en els serveis esportius municipals mitjançant activitat pròpia”, ha reconegut Mora.

Quant a l’increment d’usuaris, els abonats al programa +Q vida són els que més han augmentat, passant dels 1.800 de 2015 als més de 3.000 compatibilitzats enguany. A més, el 58% del total són dones enfront d’un 42% d’homes.

Per part seua, els usuaris d’activitats +Q Esport s’han incrementat en un 20% en els últims anys aconseguint els més de 1.300 esportistes que participen en alguna de les activitats puntuals que s’ofereixen des dels Serveis Esportius Municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + catorze =

escalante
Informacion coronavirus