caixa popular

L'augment de l'oferta de l'EMT redueix l'aparició del cartell 'Complet'

L'augment de l'oferta de l'EMT redueix l'aparició del cartell 'Complet'
21/08/2017 -

El nombre d’autobusos de l’EMT de València que penja el cartell de “complet” en estiu s’ha reduït en un 15,6% gràcies a l’augment de l’oferta que l’empresa municipal va planificar per a aquests mesos d’estiu. Concretament, l’EMT està oferint aquest estiu un total de 800.000 places més que l’any passat, que fan un total de 34,4 milions de seients a disposició dels valencians i les valencianes.

Aquest augment en l’oferta ha anat acompanyat al llarg del mes d’agost d’una adaptació del 33% dels horaris per a incrementar l’oferta i/o el temps de viatge adequant el servici a la situació de les obres a la ciutat.

En l’actualitat, cada dia laborable del mes d’agost ixen al carrer un total de 289 autobusos, els establerts per a donar el servici. Per a cobrir qualsevol situació o incidència es queden a la cotxera 79 autobusos (el 16% del total) a disposició dels conductors i les conductores. A més, des de l’àrea tècnica, s’aprofiten aquests mesos de menor activitat per a fer revisions als autobusos i que la flota estiga en perfectes condicions per a les primeres setmanes del mes de setembre.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha dit que “l’augment de l’oferta aquest estiu, que es veu acompanyada d’aquesta pujada en els viatgers, ha sigut possible per la bona gestió d’aquests dos últims anys a l’empresa pública. Gràcies a eixa bona gestió i al suport en solitari de l’Ajuntament de València, s’han pogut contractar a 222 noves persones des de l’any 2015 (186 conductors, 28 mecànics i 8 persones d’administració), a més de millorar tots els processos de l’empresa”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats