25n
25N
25N

Els taxis adaptats continuen creixent a València: de 25 a 92 en tres anys

El sector del taxi demana una app perquè l’usuari conega l’import del trajecte amb antelació

Els taxis adaptats continuen creixent a València: de 25 a 92 en tres anys
26/07/2019 -

La Comunitat Valenciana evoluciona favorablement per a complir amb les exigències de la Llei del Taxi quant a accessibilitat. I és que aquesta normativa estableix que és obligatori que un 5% dels taxis siguen adaptats per a facilitar el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda. No obstant això, encara falta una espenta més per a arribar a la ràtio reglamentada.

I és que, com informen fonts de la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat a València Extra, encara que a Castelló ja s’ha arribat, a Alacant i València s’està “avançant en el camí correcte per a aconseguir l’objectiu que marca la llei”. Sens dubte, es tracta d’un procés costós per a les persones amb llicència, però que segueix un curs favorable.

D’aquesta manera, a València, si en 2016 només es comptava amb 25 taxis adaptats, en 2018 es va pujar a 34 i, en l’actualitat, València ja compta amb 92 taxis adaptats. Així i tot, és cert que encara faltaria 46 taxis més perquè es poguera aconseguir eixe 5% que marca la Llei del Taxi.

Una app per a calcular el preu del trajecte

Però, a més, el sector del taxi continua buscant iniciatives que l’ajude a adaptar-se als nous temps. D’aquesta manera, tal com avançava Valencia Plaza, han proposat a la Generalitat Valenciana la creació d’una aplicació mòbil que permeta oferir preus tancats en funció del trajecte a realitzar, amb l’objectiu que l’usuari ja sàpia, per endavant, el cost del viatge.

Una important eina que, en cas de convertir-se en una realitat, permetria a l’usuari conéixer l’import exacte del trajecte, independentment del trànsit, ja que l’app ja el tindria en compte, en funció de l’hora i l’itinerari, abans de determinar el preu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 16 =