caixa popular

Augmenten les pernoctacions en un 8,6% durant el primer trimestre de 2017

Augmenten les pernoctacions en un 8,6% durant el primer trimestre de 2017
02/08/2017 -

Durant el primer semestre de 2017 el nombre de pernoctacions turístiques a la ciutat de València va créixer un 8,6% respecte del mateix període de l’any anterior, fins a arribar a la xifra de 2.214.668; però encara va ser percentualment major, d’un 11,5%, l’increment de turisme internacional, amb 1.340.503 pernoctacions i augments tan elevats com el 115% de visitants arribats de Rússia, el 26,4% dels procedents de Bèlgica o el 22,8% pel que fa al turisme de Suïssa, segons ha informat hui en roda de premsa l’alcaldessa en funcions i regidora de Turisme, Sandra Gómez. Aquests augments han anat en paral·lel als experimentats quant a millora de la rendibilitat del model turístic, amb un increment del 10,8 del REVPAR, un 7,7% del preu hoteler i un 2,4% de l’ocupació hotelera. Al mateix temps es van crear 2.143 ocupacions en hotels (4,9% d’increment) i 244 en apartaments (4,8% d’increment).

“Podem concloure que estem actualment en unes xifres històriques tant en nivell d’ocupació com en el de viatgers. Estem consolidant un creixement progressiu en els dos últims anys, la qual cosa ens permetrà assentar els pilars per a ser menys permeables als canvis de conjuntura i continuar posicionant València com una destinació atractiva que és referent internacional dins de les destinacions urbanes del Mediterrani”, ha destacat Sandra Gómez, que ha estat acompanyada pel director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé; per Miguel Jiménez, president de l’Associació Valenciana d’Agències de Viatge, i Eva Blasco, en representació de la Cambra de Comerç.

“Estem treballant amb bons resultats perquè València siga sostenible i rendible com a destinació turística, i la prova d’açò és que tots els indicadors de despesa mitjana s’han incrementat durant enguany i ha apujat tant el preu mitjà dels hotels com el REVPAR, que és la despesa mitjana per habitació”, ha afegit Sandra Gómez, qui ha qualificat de “molt bona notícia” les dades presentades. “Anem pel bon camí en els objectius que ens marquem en el Pla Estratègic de prevaldre la qualitat sobre la quantitat i consolidar València com una destinació on prevalen la sostenibilitat i la rendibilitat, una destinació intel·ligent que treballa amb totes les dades, amb tots els indicadors.”


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats