caixa popular

Augmenta el nombre d'alumnes inscrits en les escoles esportives

Augmenta el nombre d'alumnes inscrits en les escoles esportives
26/01/2018 -

El nombre d’alumnes inscrits en les Escoles Esportives Municipals de València ha crescut un 7% en el curs 2017-2018, respecte a la temporada passada. En total 500 escolars més s’han apuntat a les activitats formatives que s’imparteixen en els centres educatius de la ciutat, passant de 5.996 a 6.433 alumnes.

El creixement en el nombre d’alumnes i alumnes el lideren les modalitats esportives d’Activitat Física i de Base, preesport i escacs. L’increment també és notable quant a la xifra de xiquetes inscrites. En aquest sentit, les dades reflecteixen una pujada del 10% respecte al curs 2016-2017, de manera que el nombre d’alumnes passa de 2.588 a 2.865 durant aquest curs.

En l’actualitat, les Escoles Municipals estan presents en 100 centres escolars de la ciutat i ofereixen un total de 22 disciplines esportives diferents, després de la inclusió, a l’inici del curs, de les modalitats de rugbi i triatló.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha assenyalat que “treballem perquè les escoles esportives municipals siguen l’instrument adequat que permeta la pràctica de l’esport a totes les xiquetes i xiquets valencians. És gratificant comprovar que cada vegada són més els xiquets i les xiquetes que participen en elles”.

Les Escoles Esportives Municipals ofereixen la possibilitat d’iniciar als més xicotets en la pràctica esportiva, amb la facilitat de poder realitzar-ho en les instal·lacions del mateix centre educatiu, així com en algunes instal·lacions esportives municipals.

Totes les classes s’imparteixen en dies laborables i en horari no lectiu, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar dels pares i mares treballadores amb fills en edat escolar. A més, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió, tots els grups escolars són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + huit =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris