25n
25N
25N

L'aula Mentor d'Aldaia obri el període de matrícula

L'aula Mentor d'Aldaia obri el període de matrícula
10/11/2020 -

L’aula Mentor d’Aldaia obri hui el període de matrícula per a apuntar-se a algun dels nou cursos de formació gratuïts que ofereix. Fins al 16 de novembre les persones interessades podran formalitzar la seua inscripció per a aquesta formació que començarà el dia 19 de novembre. Els cursos tenen places limitades que seran assignades per rigorós ordre d’inscripció. Com no tenen examen presencial les persones que completen els cursos rebran un certificat d’aprofitament o assistència.

En aquesta convocatòria s’ofereixen 6 cursos relacionats en el món digital i la informàtica com són:

• Linux Essentials: curs d’introducció sobre el sistema operatiu Linux que ha sigut desenvolupat per NDG. Cada vegada és més important conéixer aquest sistema operatiu àmpliament estés en el món dels servidors d’Internet, en alguns equips d’usuari, en telèfons d’última generació, en equips de seguretat i en un llarg etcètera de sistemes. L’alumnat farà pràctiques amb una màquina virtual des del començament del curs.

• Introducció a la Ciberseguretat: El major accés a Internet combinada amb un nombre cada vegada major de dispositius dissenyats per a connectar-se està generant una quantitat il·limitada d’oportunitats. Tot estarà connectat! No es necessita coneixements previs en el tema. Pot fer aquest curs qualsevol persona interessada en el món de la connectivitat de totes les coses i amb uns coneixements mitjans d’informàtica.

• Introducció en la Internet de les Coses: El món interconnectat actual ens fa a tots més vulnerables als ciberatacs. Ja siga si t’atrau des del punt de vista laboral o simplement t’interessa protegir-te en línia i en les xarxes socials, aquest curs introductori és per a tu. S’exploren les cibertendències, les amenaces i el tema de la ciberseguretat d’una manera rellevant. Aprendràs a protegir la teua privacitat en línia, coneixeràs més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives.

• Emprenedoria digital: Se centra en l’ensenyament d’actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials crítiques amb l’objectiu d’ajudar a triomfar en el lloc de treball del segle XXI. Aquest curs està dissenyat per a ajudar a perfeccionar les habilitats que utilitzar en qualsevol treball. Moltes de les habilitats que s’aprenen en aquest curs es coneixen com a habilitats interpersonals.

• Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb clients, la qual cosa en el món empresarial es coneix com a Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l’eina i proporciona els coneixements necessaris per a abordar una primera explotació. Duració del curs 3 mesos.

• Administrador de Salesforce: El curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés a aprendre sobre processos de vendes o d’eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Encara que no és necessari la realització prèvia del curs d’aula Mentor Introducció a Salesforce facilita la gestió de la plataforma i poder acabar el curs en el temps estipulat.

Les persones interessades a inscriure’s poden enviar un correu a aldaia@aulamentor.es

Per a més informació Aula Mentor d’Aldaia. Telèfon 96 198 88 15. aldaia@aulamentor.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 1 =