caixa popular

Oberta la matrícula per als cursos d'Aula Mentor

La nova edició del programa ofereix estudis en línia sobre el potencial de les TIC

Oberta la matrícula per als cursos d'Aula Mentor
21/02/2018 -

L’Ajuntament d’Aldaia ha obert el període de matriculació per a iniciar els cursos gratuïts d’Aula Mentor, una iniciativa que ofereix la possibilitat de realitzar cursos en línia sobre les oportunitats que ofereixen les TIC.

Els cursos oferits en aquesta nova edició són Introducció a la Ciberseguretat, Introducció a l’Internet de les Coses i Emprenedoria Digital. Els interessats a inscriure’s podran realitzar la matrícula de forma gratuïta en qualsevol de les Aules Mentor del 19 de febrer a l’1 de març.

La formació començarà el dia 5 de març i finalitzarà el 4 de maig. Aquests cursos no tenen examen presencial i les persones matriculades rebran el certificat d’aprofitament o assistència que emet Cisco.

Aquesta iniciativa se sumisca als cursos especialitzats en tecnologia de xarxes CCNA -també oferits per Cisco i Aula Mentor i en el qual participen més de 600 alumnes cada any- i a la resta d’iniciatives gestionades pel programa Aula Mentor del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, en col·laboració amb Comunitats Autònomes, Ajuntaments i altres institucions nacionals i internacionals.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC