caixa popular

Versos i il·lustracions conten la història de Paiporta

Dins del programa Llenguaviva, Paiporta presenta la seua auca

Un any més, i després de l’èxit de l’anterior edició, Paiporta torna a celebrar Llenguaviva, la setmana del valencià. D’aquesta manera, des del 22 al 24 de març, aquesta localitat valenciana s’omple d’activitats, organitzades per l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Paiporta, que tenen com a objectiu principal posar en valor la creació literària, musical i artística en la nostra llengua.

I dins de la programació de Llenguaviva, aquest dijous, s’ha presentat l’Auca de Paiporta. Diferents escenes que, a través dels versos de Carles Cano, i les il·lustracions de Paco Giménez recreen la història del municipi i la seua realitat. València Extra ha parlat amb els creadors d’aquesta obra.

Per la seua banda, l’Alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, també ha volgut destacar la importància de fomentar l’ús del valencià en el nostre dia a dia, ja que ‘el que no s’usa, s’acaba perdent. Per això, és necessari reivindicar un dels trets fonamentals de la nostra cultura i la nostra identitat’.

Al davant, dies intensos plens d’activitats, per a tots els públics, en els quals el valencià i la cultura aniran de la mà. A continuació, us deixem la programació d’aquesta segona edició de Llenguaviva.

Vols conéixer les versions de l’Auca de Paiporta?

Paiporta


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris