25n
25N
25N

L'ATMV facilitarà la devolució i l'ampliació del termini d'utilització de l'abonament transport mensual combinat

L'ATMV facilitarà la devolució i l'ampliació del termini d'utilització de l'abonament transport mensual combinat
18/03/2020 -

L’Autoritat del Transport Metropolità de València permetrà que la utilització dels títols d’abonament transport combinats comprats des de l’1 de febrer que ja estigueren activats o que hagen sigut activats recentment, puguen ampliar-se durant un mes addicional.

Per a activar l’ampliació, les persones usuàries hauran d’acudir als punts de venda de Logista ( estancs i quioscos) o a l’Oficina d’Atenció al Client situada a l’estació del metro de Colón una vegada es torne a prestar atenció presencial. Així mateix, es podrà activar a través de l’app de mòbil Recargamobilis.

Devolució de l’import

L’ATMV també permetrà la devolució de l’import íntegre de l’abonament transport en aquells casos en els quals haja sigut adquirit a partir de l’1 de febrer i no s’haja activat o bé haja sigut utilitzat el dia de l’activació i, com a màxim, els quinze dies següents.

Aquelles persones usuàries que vulguen sol·licitar la devolució, hauran d’acudir a l’Oficina d’atenció al client d’ATMV a l’estació de Colón.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assegurat que “aquesta mesura pretén facilitar i garantir que aquells viatgers i viatgeres que hagen adquirit un abonament transporte mensual puguen fer ús real d’aquest, o recuperar l’import en cas que no vagen a utilitzar-lo”.

L’Autoritat del Transport Metropolità de València ha aprovat aquestes dues mesures durant el Consell d’Administració celebrat hui dimecres, mesures que els usuaris podran sol·licitar durant un període de temps il·limitat fins a una nova decisió supeditada a l’evolució de la crisi sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =