25n
25N
25N

L'Ateneu Cultural de Paterna celebra el seu 40 aniversari amb una exposició al Gran Teatre

L'Ateneu Cultural de Paterna celebra el seu 40 aniversari amb una exposició al Gran Teatre
15/09/2020 -

L’Ateneu Cultural de Paterna celebra el seu 40 aniversari amb una exposició monogràfica en el Gran Teatre “Antonio Ferrandis”.

La mostra, que podrà visitar-se fins al 18 de setembre, fa un recorregut per la història de l’associació, presentant imatges dels inicis, així com cartells, díptics o els premis i reconeixements que ha collit durant aquests últims quaranta anys.

A més, els visitants també podran gaudir d’una selecció dels millors treballs pictòrics del fons artístic de l’Ateneu.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa ha destacat “la important tasca que realitza l’Ateneu en la localitat acostant la cultura a tots els paterners i paterneres”.

Un exemple de la implicació de l’Ateneu a la vida cultural de la localitat és l’Escola de Pintura creada en 1983 en la qual veïns i veïnes de diferents generacions han pogut iniciar-se en les belles arts i exposar els seus treballs al Saló de Primavera que cada any se celebra a Paterna.

Finalment, la regidora Espinosa ha animat als veïns i veïnes a visitar l’exposició i ha destacat que “és una oportunitat irrepetible de conéixer la història d’una de les associacions culturals més emblemàtiques de la ciutat que tant ha contribuït a desenvolupar l’amor per l’art dels veïns i veïnes de Paterna”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 12 =

museo prehistoria