25n
25N
25N

L'Ateneu d'Alboraia acull l'exposició "Els Trens i Trenets d'Alboraia"

L'Ateneu d'Alboraia acull l'exposició "Els Trens i Trenets d'Alboraia"
01/03/2017 -

L’Ateneu Mercantil Alboraier acollirà pròximament l’exposició “Els Trens i Trenets d’Alboraia”. Es tracta d’un esdeveniment que farà les delícies d’aquells interessats en aquest tipus de vehicles i que mirarà al passat del municipi per comprovar l’evolució dels ferrocarrils que han passat per allí.

Múltiples institucions, associacions i empreses han participat per poder dur a terme aquesta cita per als amants dels trens. L’Ajuntament d’Alboraia, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Grupo de Módulos Tren en Miniatura, l’Associació Valenciana Amics del Ferrocarril, MetroValència i l’Ateneu Mercantil Alboraier han treballat conjuntament en la realització del projecte.

La iniciativa se celebrarà al llarg de 3 dies durant el mes de març, en l’ateneu del poble, situat al carrer Miracle, 29. El 3 a les 19.00 hores tindrà lloc la inauguració i una conferència amb David Ribes i Joan-Lluis Llop, mentre que el 4 i el 5 el protagonisme recaurà en la demostració de maquetes de trens en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 1 =