25n
25N
25N

El servei d'assessoria jurídica de l'Ajuntament de Quart de Poblet atén un centenar de persones en quatre mesos

Divorcis, custòdies o conflictes paternofilials suposen el 43% de les consultes realitzades. El 65% de les persones ateses són dones

El servei d'assessoria jurídica de l'Ajuntament de Quart de Poblet atén un centenar de persones en quatre mesos
28/01/2020 -

En els quatre primers mesos d’existència, des que va arrancar el setembre de 2019, el servei d’assessoria jurídica de l’Ajuntament de Quart de Poblet ha realitzat un total de 103 atencions individuals, de les quals el 65% ha sigut a dones. Aquesta assessoria municipal, dependent de la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Llum Moral i que compta amb una advocada, ofereix suport jurídic a la ciutadania de manera gratuïta.

Així, les persones que tinguen dubtes sobre qüestions jurídiques i requerisquen atenció de l’assessoria tan sols han d’acudir a Serveis Socials, des d’on se’ls derivarà per a ser ateses per la professional del servei.

De les 103 actuacions dutes a terme, quasi la meitat de les consultes ateses, un 43%, han tractat sobre temes relacionats amb el dret civil, atenent aspectes com a divorcis, custòdies, conflictes paternofilials, incapacitats i curateles, un sistema de protecció i guardes. També s’ha assessorat sobre qüestions relacionades amb estrangeria i dret administratiu, tant laboral com penal.

L’assessoria a més presta un suport jurídic important a les professionals de Serveis Socials, especialment en matèria de menors i família.

Amb aquesta nova prestació, que s’incorpora a la immensa oferta que s’està desenvolupant en qüestions com la dependència, l’acolliment, la igualtat o les ajudes familiars, el Consistori continua la labor per a assegurar que tota la ciutadania té accés als recursos que garantisquen el benestar social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − cinc =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent