25n
25N
25N

L'atenció humanitària de la Policia Local de València es "dispara": de 57 a principi de mes fins a 374

L'atenció humanitària de la Policia Local de València es "dispara": de 57 a principi de mes fins a 374
05/04/2020 -

Els serveis humanitaris de la Policia Local de València s’han “disparat” durant l’última quinzena del mes, sobretot les atencions a persones sense recursos. De fet, durant les dues primeres setmanes del mes de març es va atendre 57 persones sense recursos mentre que durant la segona quinzena, que coincideix amb la declaració de l’Estat d’Alarma, s’ha atés 374 persones.

Es tracta d’un increment exponencial que, segons ha explicat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, en un comunicat, constitueix “un dels termòmetres de la crisi social que suposa aquesta emergència sanitària”.

Quant als serveis humanitaris que ha prestat Policia Local de València per malalties, també s’ha incrementat aquesta xifra durant els últims 15 dies. Si en la primera quinzena de març, va atendre 417 serveis per malaltia a través d’anomenades al 092, aquestes també s’han incrementat durant les últimes dues setmanes fins a aconseguir les 487.

En aquestes xifres, no s’especifica el nombre de crides per tipus de malalties. Es tracta de trucades telefòniques d’urgència de particulars al 092 demanant ajuda abans de res tipus d’urgències mèdiques.

“Aquesta crisi està suposant tot un repte, no sols econòmic sinó també social i en aqueix sentit, el Govern de la ciutat està afrontant aquest repte amb determinació, amb valentia i amb força tenint clar que ningú es pot quedar arrere”, ha afirmat el regidor Aarón Cano que ha insistit que ningú “pot quedar-se ressagat perquè d’aquesta crisi hem d’eixir tots i totes juntes”.

A més, ha ressaltat la labor humanitària de la Policia Local de València. “Si ja destaca pels seus elevats números en accions humanitàries, amb una xifra superior a les 47.000 els realitzats l’any passat, en aquestes condicions i en aquesta situació, la Policia Local de València es multiplica en les seues accions humanitàries perquè la Policia Local de València no deixa de ser les mans, els ulls i l’oïda del Govern de la ciutat en tot el seu territori”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =