25n
25N
25N

L'atenció a la ciutadania a distància i els tràmits municipals es desenvolupen amb total normalitat gràcies a l'avançada implantació de l'administració electrònica a Paiporta

L'atenció a la ciutadania a distància i els tràmits municipals es desenvolupen amb total normalitat gràcies a l'avançada implantació de l'administració electrònica a Paiporta
24/04/2020 -

L’Ajuntament de Paiporta continua atenent la ciutadania i gestionant els tràmits municipals d’Oficina Única a través de l’assistència telefònica i la tramitació telemàtica, a distància, després del cessament de l’atenció presencial generalitzada a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma pel coronavirus Covid-19, el passat 16 de març.

“El personal d’Oficina Única està treballant des de les seues cases amb pràctica normalitat i això ha estat possible gràcies a l’avançada implantació en la nostra administració dels processos telemàtics i digitals, així com a una gran tasca i esforç del personal de l’àrea d’Innovació”, ha explicat la regidora d’Innovació i Atenció a la Ciutadania, María Jesús López.

Les diferents sol·licituds i tràmits s’estan realitzant a través de la seu electrònica. En aquest sentit, s’estan atenent múltiples sol·licituds de certificats d’empadronament, relacionats amb les peticions a entitats financeres de moratòries d’hipoteques.

Quant a l’atenció presencial, està sent molt restringida i limitada a qüestions urgents i imprescindibles, i sempre després d’una sol·licitud de cita prèvia. Es tracta sobretot de demandes de fe de vida o de certificats electrònics, gestions que sorgeixen de les necessitats que està generant el confinament. “Estem fitant al màxim l’atenció en l’Oficina, i per a evitar el contacte amb altres persones preguem sempre màxima puntualitat. S’estan prenent totes les mesures i precaucions possibles perquè l’atenció siga amb les màximes garanties sanitàries, tant per al personal com per a les persones usuàries”, ha matisat la regidora.

Aquestes noves fórmules de treball i atenció s’estan desenvolupant amb normalitat gràcies a l’avançat estat en la implantació de l’administració electrònica en el consistori paiportí. Personal informàtic de l’àrea d’Innovació s’ha ocupat d’habilitar la xarxa i el sistema del consistori amb les condicions que garantisquen la seguretat informàtica i impedisquen la vulnerabilitat del sistema. “Manegem dades sensibles i protegides de la població de Paiporta i per això hem pres les majors mesures i precaucions en aquesta matèria”, ha manifestat afirmat la regidora d’Innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − sis =