25n
25N
25N

Atenció a la Ciutadania reobrirà amb la fase 2 les oficines PROP amb personal presencial i cita prèvia

Atenció a la Ciutadania reobrirà amb la fase 2 les oficines PROP amb personal presencial i cita prèvia
29/05/2020 -

Les oficines PROP de la Comunitat Valenciana reobriran de manera progressiva les seues portes a la ciutadania, a partir del pròxim dilluns, amb personal presencial a les seues instal·lacions i sempre amb una atenció programada amb cita prèvia. La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica està aprovant els plans de contingència que permeten aquesta reobertura gradual.

La Conselleria suspengué a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per la COVID-19, aquesta atenció presencial, mantenint durant els últims mesos el servei que ofereixen a la ciutadania a través dels canals d’atenció no presencials en el telèfon 012, en les modalitats de veu i de xat de text, i en la Guia PROP electrònica. Així mateix, durant aquest període s’han pogut realitzar tràmits i el registre de documents per mitjans telemàtics a través de la seu electrònica de la Generalitat.

A partir del pròxim dilluns, com déiem, i amb totes les mesures de seguretat pertinents, les oficines de la xarxa PROP tornaran a obrir de manera progressiva. La primera d’elles en obrir les seues portes serà el PROP I, ubicat a València (Gregori Egea 27).

La Guia PROP electrònica serà qui vaja informant de cadascuna de les reobertures, i els ciutadans i ciutadanes podran sol·licitar la cita prèvia per acudir presencialment. En qualsevol cas, es recomana continuar fent ús de l’atenció telefònica i telemàtica sempre que siga possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − quatre =