25n
25N
25N

Les Drassanes del Grau de València acullen l'exposició PAM! PAM!

Les Drassanes del Grau de València acullen l'exposició PAM! PAM!
15/03/2021 -

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha explicat que, per tercer any consecutiu, les Drassanes del Grau de València acullen l’exposició PAM! PAM! per a l’acord institucional de la Regidoria amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. Es tracta d’una exposició que presenta 20 projectes artístics i multimèdia amb l’objectiu de visibilitzar i posar a disposició de la societat valenciana el treball de les universitats públiques.

Així, l’alumnat dels Màsters en Producció Artística i Arts Visuals i Multimèdia porta a la pràctica les investigacions i coneixements adquirits en la seua formació, mostrant-los a la societat i fent-la partícip de les seues capacitats i potencials en què la cultura es posa en el punt de mira. Segons ha dit la regidora Glòria Tello, “aquest acord té com a objectiu promoure el talent dels joves artistes valencians; per això des de l’Ajuntament aportem gratuïtament un espai de primer ordre, com són les Drassanes, per donar la importància que mereixen els futurs artistes valencians”.

“PAMPAM! 20 Projectes Artístics i Multimèdia ofereix la particularitat que els artistes desenvolupen projectes específics per a la Sala Drassanes, amb unes particularitats arquitectòniques i patrimonials que la fan única. És per això que Drassanes resulta ser un espai idoni per dur a terme esta exposició, considerant a més el nombre d’artistes presentats, així com l’envergadura de les obres a mostrar, convertint-se en una plataforma per a la difusió i promoció de la creació artística valenciana més jove”, ha posat en valor la responsable municipal.

El conjunt dels projectes exposats presenta una àmplia diversitat de llenguatges. D’aquesta manera, trobem pintura, escultura, instal·lacions, vídeos i fotografia. Aquestes línies argumentals reflecteixen diferents nuclis d’interés com la construcció de la imatge, les noves formes de comunicació i el seu ús, el qüestionament de la pràctica artística i la precarietat de les seues poètiques en molt diversos entorns relacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 14 =

museo prehistoria