caixa popular

Falla Alta - Sant Tomas: altre atac homòfob

Ahir començava el dia destrossat també un ninot de la Falla República Argentina – Dr. Pallares Iranzo

Falla Alta - Sant Tomas: altre atac homòfob
16/03/2018 -

El regidor de Cultura Festiva del consistori de València, Pere Fuset, ha denunciat en el seu compte personal de Twitter un nou atac homòfob a un monument faller. La Falla Alta – Sant Tomas, que tenia com lema ‘Diversitat’, ha sigut la protagonista del succés.

Un dels ninots de la falla infantil ha aparegut esbocinat en el sòl. El monument, obra de l’artista Marc Martell (Víctor Valero), estava dedicat, tal com ha assenyalat Fuset, “a la diversitat i igualtat sexual“. El regidor ha manat tota la seua solidaritat cap a la comissió i ha lamentat que “l’homofòbia no suporta les falles inclusives”.

L’associació Lambda i la Falla l’Amistat van denunciar ahir un acte vandàlic homòfob en un dels ninots de la Falla República Argentina – Dr. Pallares Iranzo que mostrava a dos homes besant-se. “El ninot ha sigut destrossat en un atac homòfob, destrossant també la il·lusió de la comissió infantil. #StopHomofobia”, van publicar en les xarxes socials. Lambda va demanar en el seu compte de Twitter, arran del succés, “unes falles més respectuoses amb la diversitat”. La falla en qüestió s’havia presentat als Premis Arc Iris, uns guardons convocats per la fundació Lambda que premien aquells monuments que millor reflecteixen la diversitat sexual, de gènere i familiar.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018