25n
25N
25N

L'Associació de Treballadors Autònoms (ATA) constata el bon funcionament econòmic de l'Ajuntament de Gandia

L'Associació de Treballadors Autònoms (ATA) constata el bon funcionament econòmic de l'Ajuntament de Gandia
18/09/2020 -

El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha valorat aquest matí en roda de premsa l’informe emés recentment per l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA) corresponent al primer semestre d’aquest any. El document constata que les 100 administracions locals més importants estan abonant les seues factures als autònoms en una mitjana de noranta-nou dies.

Tal com ha explicat el regidor, en el cas de Gandia la xifra es redueix gairebé per cinc, ja que el consistori abona les seues factures en un termini de 21 dies.

Davant d’aquestes xifres, Gregori ha reivindicat que ATA ratifique en el seu informe del primer semestre del 2020 el bon funcionament dels pagaments als autònoms que han treballat per a l’Ajuntament de Gandia amb un període mitjà de pagament (PMP) molt inferior a 30 dies.

“Gandia està entre els 30 municipis que millor paguen als autònoms i la mitjana de pagament del nostre Ajuntament respecte a la resta d’ajuntaments de la resta d’Espanya és cinc vegades menor” ha declarat el responsable d’Economia i Hisenda que ha recordat que aquestes xifres venen a corroborar les dades publicades aquest estiu en l’informe de l’Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIREF) i que venen a demostrar que Gandia paga als seus proveïdors per sota el termini que marca la llei.

Finalment, Gregori va remarcar que tot i l’impacte que la Covid-19 ha tingut en els comptes municipals, la promptitud en els pagaments és fonamental per donar la liquiditat al teixit productiu en l’economia de les empreses i autònoms. “Com Govern de Gandia ens sentim orgullosos que els comptes municipals reflectisquen la bona feina de tot l’equip de govern. Els fets ho corroboren”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =