25n
25N
25N

Les associacions de veïns demanen sumar-se als debats per a la reconstrucció en Corts

Les associacions de veïns demanen sumar-se als debats per a la reconstrucció en Corts
08/06/2020 -

La Confederació d’Associacions de Veïns i Consumidors de la Comunitat Valenciana (Cave-Cova) insta els grups de les Corts que permeten la seua participació en la ronda de compareixences per al pacte valencià de reconstrucció després del coronavirus.

En un comunicat, el seu president, Juan Antonio Caballero, defensa tindre veu en la reconstrucció de la Comunitat i adverteix que “la situació pot acabar sent terrorífica i consolidar-se una societat sense cohesió amb parts importants en risc d’exclusió”.

Per a Cave-Cova, aquest fòrum és una oportunitat on expressar la seua opinió i aportar el seu “caràcter independent, territorial i transversal amb un coneixement a fons dels nostres barris, pobles i ciutats”, alguna cosa que veu d’interés per als grups del parlament.

Llança una altra proposta a Presidència de la Generalitat a través de la directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez, per a participar en una taula de diàleg social per a la reconstrucció.

Les associacions de veïns volen avaluar, de manera conjunta amb altres entitats i el Consell, propostes viables sobre les quals puguen col·laborar: “És el moment d’acostar el muscle des de qualsevol instància i estem disposats a això”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =