caixa popular

L'Associació de Veïns Favara celebra el seu XX aniversari

L'Associació de Veïns Favara celebra el seu XX aniversari
27/06/2017 -

Durant vint anys l’Associació de Veïns Favara de Mislata s’ha dedicat a donar la mà a totes i cadascuna de les famílies del barri, servint a més com a nexe d’unió entre l’Ajuntament i la barriada. Va nàixer en 1997 i un dels primers problemes als quals va haver d’enfrontar-se com a associació veïnal va ser a la propera presència del “hiper de la droga”, situat en l’antic llit del riu Turia.

En tot aquest temps, l’associació ha estat al servei dels veïns i veïnes de la barriada, defensant els seus interessos i organitzant a més nombroses activitats i celebracions. A més, l’associació de Favara forma part de la Coordinadora d’Associacions Veïnals de Mislata i participa activament en les reunions mensuals que tenen amb l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, per a rebre informació dels projectes municipals i debatre qualsevol proposta o suggeriment a l’Ajuntament.

Amb motiu de la celebració del XX aniversari, l’associació veïnal va organitzar una exposició de pintura i escultura en la qual ha volgut fer partícips als artistes locals, exposant obres de MªJesús Belinchón, Rafael García, Miguel Tarancón i Antonio Fernández. A més, el divendres a la nit, l’associació va organitzar un sopar en el carrer, enfront de la seu de l’associació, situada en Pare Llansol.

Per a l’AV de Favara, el sopar del divendres va ser “una cita molt especial”, en la qual els socis van compartir records i vivències d’aquests vint anys de marxa. A més després del sopar es van lliurar diferents commemoracions creades per a l’ocasió a tots els presidents de l’Associació durant aquests vint anys.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios