25n
25N
25N

L'Associació Veïnal de Benimàmet reivindica la represa del Parc Lineal

Aquesta vesprada, a les 19.00 hores, en la Plaça Luis Cano han convocat una concentració reivindicativa

L'Associació Veïnal de Benimàmet reivindica la represa del Parc Lineal
01/02/2017 -

Parque Lineal de BenimametL’Associació Veïnal de Benimàmet ja s’ha cansat d’esperar la represa de les obres del promés Parc Lineal. Per aquest motiu, s’ha organitzat una concentració reivindicativa, aquesta vesprada a les 19.00 hores, en la Plaça de Luis Cano, perquè tots els veïns unisquen els seus esforços i reclamen allò que els van prometre, però també per a repassar totes les qüestions que els afecten.

El Parc Lineal segueix sent una assignatura pendent. Primer, l’anterior Govern Valencià no aprovava aquest projecte i, ara, els treballs segueixen sense avançar. I és que és necessària l’aprovació d’una modificació de la proposta inicial, per no tenir-se en compte la llosa del metre. Aquest canvi suposarà desplaçar la massa arbòria als costats del parc i, en la zona central, construir un passeig amb carril bici.

El passat mes de desembre, l’Associació Veïnal de Benimàmet va convocar una assemblea, en la qual es va acordar que ‘si passades sis setmanes no s’han reiniciat les obres del Parc Lineal, es procedirà a la convocatòria d’una mobilització per a deixar constància del malestar que existeix en Benimàmet pels repetits retards en les obres d’aquest projecte tan important per a tots’.

Una vegada finalitzat el termini, i malgrat haver rebut una notificació des de la Regidoria de Mobilitat comunicant-los que estan a punt de finalitzar les modificacions per a adequar el projecte a la realitat del traçat, els veïns de Benimàmet asseguren que encara no se’ls ha informat de la data exacta en la qual es reprendran les obres.

El Parc Lineal, segons el previst, comptarà amb 53.700 metres quadrats de zona verda i espais d’esplais. Fins que s’acabe, Benimàmet seguirà reivindicant que aquest projecte, per fi, veja la llum.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

CCCC
torrent