caixa popular

L'Associació Contra el Càncer de Mislata celebra la tradicional col·lecta anual

L'Associació Contra el Càncer de Mislata celebra la tradicional col·lecta anual
15/05/2017 -

L’agrupació local de l’Associació Contra el Càncer de Mislata va celebrar aquest dissabte la seua tradicional col·lecta en la localitat. Des de primera hora del matí, les voluntàries de la junta local de Mislata instal·laren una dotzena de taules en diferents punts de la població, des d’on arreplegaren les donacions dels veïns per a la lluita contra el càncer.

Com cada any, les falles de Mislata col·laboraren amb la junta per a sumar més efectius en la col·lecta i poder recaptar més donacions en les tradicionals vidrioles. En cadascuna de les taules, a més de les voluntàries de l’associació, estaven els presidents i falleres majors de les comissions de Mislata. A més de les falles també ajudaren voluntaris d’altres associacions i col·lectius veïnals de la ciutat.

Per a agrair-los personalment a tots la seua dedicació en aquest dia tan assenyalat, la presidenta de la junta contra el càncer, Pilar Andrés, i l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, visitaren totes les taules instal·lades en la població i Pilar va obsequiar els voluntaris amb una insígnia commemorativa.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats