25n
25N
25N

L'Associació Andalusa de Mislata conclou la seua setmana cultural dedicada a Còrdova

L’exaltació a Andalusia, en la qual van actuar els seus grups de ball i el cor “Sabor del Sur”, va tancar a la programació d’enguany

L'Associació Andalusa de Mislata conclou la seua setmana cultural dedicada a Còrdova
06/03/2017 -

L’Associació Andalusa de Mislata ha conclòs este cap de setmana la celebració de la seua setmana cultural, unes jornades dedicades a difondre la cultura, les tradicions i el folklore d’Andalusia. Exposicions, teatre, activitats infantils, actuacions de flamenc i sevillanes i degustacions gastronòmiques han sigut algunes de les activitats programades. Enguany, en el qual els andalusos de Mislata celebren ja la vintè cinquena edició de la seua setmana cultural, les activitats estaven dedicades a la província de Còrdova.

El dissabte a la vesprada, el Centre Cultural es va omplir fins a la bandera per a presenciar l’acte més institucional de tota la setmana, al que van assistir nombroses autoritats i representants d’altres cases andaluses. El recital va comptar amb les actuacions dels diferents grups de balls de l’Associació Andalusa i del seu cor rociero “Sabor del sur”. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el president de l’associació, Juan Antonio Martín, a més de la reina i dama de l’associació, Marta López i Ainara Gómez.

El diumenge, els andalusos de Mislata van organitzar la clàssica missa rociera en la parròquia de Sant Marcos, a la qual va seguir una matinal flamenca i un menjar per a tots els socis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 4 =