25n
25N
25N

L'associació ADISTO de Torrent formarà part de la cobertura mediàtica de les festes

L'associació ADISTO de Torrent formarà part de la cobertura mediàtica de les festes
10/07/2019 -

La cobertura mediàtica de les festes patronals de Torrent comptarà enguany amb uns acreditats d’excepció. Les xiques i xics de l’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) cobriran al costat del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent alguns actes de la programació festiva. La col·laboració forma part del projecte El món d’Adisto, un programa informatiu realitzat per un equip format pels xics i xiques de l’Associació. Ells mateixos redacten i locuten un programa d’actualitat local que comparteixen després a través de les xarxes socials.

Així, aquestes festes acompanyaren en la cobertura d’alguns actes a l’equip del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament i els ajudaran en el procés de selecció d’imatges i redacció dels continguts que es proporcionen als mitjans de comunicació així com en la difusió a través dels canals oficials en les xarxes socials.

La presentació al públic de les festes patronals, que va tindre lloc el passat 8 de juliol amb un programa de la Ràdio Municipal emés des dels carrers, va ser la primera ocasió perquè l’equip d’Adisto començara la seua col·laboració. Roberto Requena es va encarregar de l’enregistrament d’imatges mentre que Carla Fulgado i Paula Cubells van participar en les entrevistes a Raúl Ogalla, Saray García i Pascual Andreu, que van donar detall de les seues actuacions en les festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + set =