25n
25N
25N

Més de cinc-cents escolars participen en els tallers didàctics de l'Institut Valencià de Cultura en la MICE

Els tallers van tenir lloc del 19 al 26 de febrer en diversos espais de la ciutat de València

Més de cinc-cents escolars participen en els tallers didàctics de l'Institut Valencià de Cultura en la MICE
02/03/2017 -

L’Institut Valencià de Cultura ha registrat 567 escolars participants en els onze tallers didàctics que va organitzar durant la celebració de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), que va tenir lloc del 19 al 26 de febrer en diversos espais de la ciutat de València. Mentre en les activitats realitzades en horari lectiu durant la setmana van participar 475 alumnes, en les de cap de setmana es van registrar 112 inscripcions.

Els tallers didàctics de l’Institut Valencià de Cultura abordaven continguts tan diversos com l’animació stop-motion, el doblatge, l’evolució dels efectes especials a través de la història del cinema, l’ús de la incrustació, la funció del càsting o la reflexió sobre conceptes com la integració i la igualtat en el cinema. Els tallers van ser impartits per destacats professionals de l’audiovisual com els directors Emilio Martí i Pablo Llorens, un dels cineastes valencians més premiats dins del gènere de l’animació.

Els tallers i les projeccions en horari lectiu es van celebrar al Centre Municipal de Joventut Algirós. En aquests tallers didàctics van participar grups escolars de tots els nivells educatius. El dissabte 25 de febrer, els tallers es van traslladar al Teatre el Musical al barri del Cabanyal, en sessions obertes al públic per a xics i xiques de totes les edats i amb dos tallers per a grups familiars.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 1 =

mercat medieval ontinyent