caixa popular

L'assessor del PP valencià canvia el seu màster per un curs

Assegurava tenir un màster sense haver cursat una carrera

A la dreta, José Vicente Marcó

L'assessor del PP valencià canvia el seu màster per un curs
18/04/2018 -

La ‘crisi dels màsters’ segueix sumant partícips i es comencen a acumular els casos en els quals suposats màsters es converteixen per obra de màgia en cursos. Tal com va denunciar València Extra dilluns passat, un assessor del Partit Popular en la Diputació d’Alacant, José Vicente Marcó, assegurava en el seu currículum tenir un màster en Direcció i gestió d’Administracions Públiques sense haver cursat cap estudi universitari prèviament, segons estableix la normativa.

Així doncs, el que fóra alcalde d’Alcalalí entre 2003 i 2015 ja ho ha corregit. On abans hi havia un màster atorgat per l’escola de negocis Fundesem d’Alacant, ara hi ha un curs del mateix centre, per al qual no fa falta tenir una carrera universitària.

master-pp

Comparació dels dos currículums de Marcó | VALÈNCIA EXTRA

La presència del màster en el currículum de Marcó era especialment cridanera, perquè segons fonts properes a Marcó, aquest no hauria acabat ni tan sols l’ensenyament secundari obligatori de l’època, el BUP. Aquestes mateixes fonts van assegurar a València Extra que l’exalcalde d’Alcalalí havia deixat aquests estudis a mig fer.

Casualment, el màster que afirmava tenir José Vicente Marcó, és el mateix que suposadament posseïa un dels vicepresidents de la mateixa institució i responsable del departament de Territori i Medi ambient, Francisco Javier Sendra Mengual, i que ara exhibeix com un curs i no com un màster. Exactament el mateix va ocórrer amb el màster d’Alejandro Morant Climent, el seu homòleg en l’àrea d’Hisenda, Contractació i Recursos Humans, el màster dels quals també es va diluir en un curs. Aquests dos, en l’escola de negocis Fundesem, segons va destapar Alicante Plaza.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC