25n
25N
25N

Associacions d'autònoms valoren el "suport real" del Consell amb les ajudes directes de fins a 1.500 euros

Associacions d'autònoms valoren el "suport real" del Consell amb les ajudes directes de fins a 1.500 euros
27/03/2020 -

L’Associació de Treballadors Autònoms (LLIGA) i la Unió de Professionals i Treballadors Autònoms (UPTA) han valorat les ajudes directes de 750 a 1.500 euros anunciades pel ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, com un “suport real” a aquest col·lectiu que li alleujarà les despeses fixes als quals han de continuar fent front encara que baixe la seua activitat o fins i tot se suspenga, a conseqüència de la crisi derivada del Covid-19.

“Qualsevol ajuda directa i econòmica a la qual puguen tindre accés els autònoms és, sens dubte, ben valorada” i amb aquesta mesura, “la Generalitat ha mostrat el seu compromís real pel col·lectiu”, ha ressaltat el president d’ATA Federació, Lorenzo Amor, en declaracions a Europa Press.

Amor ha defensat que “cal fer costat als autònoms, que estan vivint la cruesa de la situació del coronavirus en tota la Comunitat, unit en molts casos al tancament i activitat zero, molt per davall del normal dels seus negocis”.

En aquest sentit, ha valorat el “compromís i suport real als autònoms valencians” en la Comunitat Valenciana que es posa en relleu amb el decret que aprovarà el Consell aquest divendres. “A poc a poc es van sumant més comunitats i tenim més realitats que anuncis. Quan aquest es materialitze, des d’ATA començarem a treballar per a assessorar en tot el que puguem als autònoms que es puguen acollir a aquesta ajuda”, ha assenyalat Lorenzo Amor.

En la mateixa línia, el secretari general d’UPTA CV, Javier Pastor, ha donat la “benvinguda” a aquesta mesura i a totes les que suposen una ajuda per als autònoms. Des del seu punt de vista, el Consell està fent “un gran esforç” per a fer costat al col·lectiu amb aquestes ajudes de 750 a 1.500 euros que, segons ha dit, permetran fer front a despeses fixes com el lloguer o la llum que continuen pesant sobre els autònoms encara que la seua activitat s’haja vist afectada pel coronavirus.

Pastor ha destacat que les ajudes a autònoms, pimes i micorpimes permetran “aguantar la bé estirada i esperar més tranquils fins que passe tot això”. A més, ha ressaltat que aquest tipus d’ajudes vindrà acompanyat per altres dirigides als treballadors afectats pels ERTE, que el Consell detallarà la setmana vinent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 2 =