25n
25N
25N

Ascendeix a 92 el nombre d'afectats per coronavirus en la Comunitat Valenciana i 22 estan hospitalitzats

Ascendeix a 92 el nombre d'afectats per coronavirus en la Comunitat Valenciana i 22 estan hospitalitzats
12/03/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha informat aquest dijous que en la Comunitat Valenciana hi ha un total de 92 persones afectades per coronavirus, de les quals 22 estan hospitalitzades, altres 40 es recuperen a les seues cases amb un bon estat general i altres 30 són majors de la residència de Torrent (València) en la qual es va detectar un brot.

En la seua compareixença en Les Corts per a informar sobre l’impacte de la pandèmia, el ‘president’ ha explicat que hi ha 67 casos positius a la província de València, 22 a Alacant i tres a Castelló. A tots aqueixos casos actius cal sumar el de l’home ja recuperat a Castelló i el mort a València.

Així mateix, ha detallat que hi ha 103 professionals sanitaris en aïllament preventiu a casa després d’haver estat en contacte amb persones afectades pel virus. Des que van començar a registrar-se casos s’han realitzat a la regió 1.852 proves amb resultat negatiu.

Respecte als casos en la residència de majors, ha explicat que 14 persones havien mostrat símptomes però gràcies a la labor de detecció i estudi del vincle epidemiològic en les últimes hores s’han confirmat 16 casos més. Estan sent atesos a les seues habitacions, en règim d’aïllament, i en general presenten una evolució positiva.

“Estem parlant de 92 pacients actius amb coronavirus dins dels més de 2.200 casos i 55 morts comptabilitzats fins ahir a Espanya”, ha dit, i en la Comunitat hi ha 1,8 infectats per cada 100.000 valencians. “Estem preparats per a afrontar qualsevol escenari que es puga produir, la Comunitat està en una fase de contenció, els protocols estan donant resultat”, ha dit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =