25n
25N
25N

Arturo León presenta la seua renúncia com a secretari general de CCOO PV després de la polèmica per la seua vacunació

Arturo León presenta la seua renúncia com a secretari general de CCOO PV després de la polèmica per la seua vacunació
07/02/2021 -

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, formalitzarà la seua renúncia al càrrec dimecres que ve davant el Consell Confederal de l’organització sindical després de la polèmica per haver rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19.

León considera que la situació generada “afecta la imatge” de l’organització que representa. Arturo León anunciarà la seua renúncia en el Consell Confederal, que té prevista la seua reunió dimecres que ve 10 de febrer, ha informat el sindicat en un comunicat.

Per això, ha formalitzat la seua renúncia com a secretari general. Posteriorment, i una vegada que haja donat compte en l’àmbit intern, traslladarà la seua decisió als mitjans de comunicació.

El sindicat ja va informar que el seu secretari general havia rebut la primera dosi de la vacuna “d’acord amb el protocol sanitari i en l’ordre establit en el seu Departament de Salut, en el seu cas” i “en l’últim grup, per darrere de personal de neteja, informàtic, administratiu, de magatzem, bugaderia, seguretat o de cafeteria”.

El sindicat afig que León, com a personal sanitari amb plaça a l’Hospital d’Alacant, s’ha incorporat parcialment i compatibilitza les seues funcions com a tècnic de prevenció riscos laborals amb la seua responsabilitat sindical.

CCOO PV va confirmar dijous passat la vacunació contra el coronavirus d’Arturo León, però va justificar que havia rebut la primera dosi de la vacuna en la seua incorporació els divendres a la Unitat de Riscos Laborals de l’Hospital General d’Alacant, on té plaça de tècnic, en ser requerit per a reforçar el servei.

Aqueix mateix dia, la Conselleria de Sanitat va anunciar que investigaria si l’administració de la vacuna al secretari general de CCOO PV havia seguit l’ordre degut del pla de vacunació, com en qualsevol altre cas que poguera ser irregular.

Divendres passat, la vicepresidenta portaveu de la Generalitat, Mónica Oltra, va deslligar la vacunació de León, per reincorporar-se al seu lloc com a tècnic en un hospital, de la resta de persones “sense cap vinculació” amb la sanitat i amb la resta de grups prioritaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =