caixa popular

La Falla Gran Municipal 2019 la plantarà LaTorre i Sanz

Fins a dins d’un mes, aproximadament, no es presentaran els esbossos d’ambdues falles municipals

La Falla Gran Municipal 2019 la plantarà LaTorre i Sanz
09/05/2018 -

Per segon dia consecutiu, un jurat multidisciplinar, format per experts proposats per diferents entitats falleres i artístiques valencianes, s’han reunit per a escollir al millor projecte, que serà l’encarregat de plantar la Falla Gran Municipal per a les Falles 2019. Finalment, i després de defensar la seua proposta durant, aproximadament, 45 minuts, el triat ha sigut LaTorre i Sanz en col·laboració amb Pichiavo.

jurado_falla_grandeUna gran responsabilitat, que compartiran amb l’estudi Cap de Suro, format per Xavi Gurea i Ariadna González, que, ahir, es guanyaven al jurat amb una proposta innovadora per a plantar la Falla Infantil Municipal 2019. Tots dos comparteixen la mateixa il·lusió per crear una de les falles que més visitants rep en els dies grans de València.

De nou, el jurat s’ha mantingut en secret, fins al moment de la deliberació, i, per tercer any consecutiu, ha estat completament despolititzat. I és que, encara que sí que han comptat amb la presència del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i un representant de Junta Central Fallera, que han pogut expressar la seua opinió, no han tingut veu en el moment de les votacions.

LaTorre i Sanz precisament ja va tenir un protagonisme destacat en les Falles 2018. Aquests artistes fallers juntament amb el dissenyador internacional Okuda van plantar la Falla Gran de l’Ajuntament que ha sigut una de les quals més projecció internacional ha tingut en tota la seua història.

Una vegada coneguts els artistes que plantaran les falles municipals, ara, només podem esperar fins que es presenten els esbossos per a conéixer molts més detalls sobre com seran els monuments de 2019. Fa tan sols dos mesos des que acomiadem les Falles 2018, però la festa gran de València no descansa, i les del 2019 ja van agafant forma.

menut palau

Etiquetes


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats
Extra nº 2 - FEBRERO 2019