caixa popular

"Artesans a la taula" arriba al Mercat Central de València

"Artesans a la taula" arriba al Mercat Central de València
12/07/2017 -

La Regidoria de Comerç ha presentat hui l’exposició ceràmica Artesans a la Taula, un recorregut artístic i gastronòmic que tindrà lloc des de hui dia 12 fins al 20 de juliol sota la cúpula del Mercat Central i que pretén acostar la ceràmica valenciana, l’alimentació sostenible i els mercats municipals a la ciutadania. En l’acte es trobaven el Comissionat per a capitalitat de l’Alimentació Sostenible de València, D. Vicente Domingo, l’alcalde de Manises, D. Jesús Borrás i D. Francisco Dasí, President del Mercat Central de València.

Durant els dies que dura l’exposició els espectadors podran presenciar en directe el treball de diferents artesans ceràmics de Manises, els quals mostraran al públic part del treball que realitzen diàriament. Amb este projecte es posa en valor la pràctica artística de la ceràmica relacionada amb el món de l’alimentació.

En esta línea, el regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat la importancia d’este esdeveniment enllaçat amb la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible que té com a seu València.

Galiana ha reconegut que “estem encantats que l’Ajuntament de Manises arribe al Mercat Central a oferir el millor que és la seua ceràmica. Dins de la capitalitat mundial de l’alimentació no anem a parlar solament d’alimentació, sinó que també volem implicar a tots els sectors de la societat i un tan important com la ceràmica de Manises, reconegut a nivell mundial, és absolutament benvingut al Mercat Central, a la nostra ciutat i a formar part d’aquesta capitalitat mundial de l’alimentació”.

Cal recordar que, auspiciada per la FAO, València és enguany centre internacional de les bones pràctiques alimentàries, i serà la localitat que albergarà la cimera d’alcaldes del Pacte de Milà de 2017. Amb això, segons ha recordat Galiana, “València es compromet a treballar per desenvolupar sistemes alimentaris sostenibles, inclusius, assegurances i diversificats, per assegurar menjar sà i accessible a totes les persones en un marc d’acció basat en els drets, amb la finalitat de reduir els desaprofitaments d’aliments i preservar la biodiversitat, i, al mateix temps, mitigar i adaptar-se a l’efecte del canvi climàtic”.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris